Manier van leveren

Heeft U gekozen voor aan huis bezorgen,dan zijn er een aantal mogelijkheden:

 • Uw order is via pakketdienst verzonden
  Mocht u op het moment van aflevering niet thuis zijn, dan wordt een “niet thuiskaart” achtergelaten.
  Er volgt dan automatisch een tweede afleverpoging.
  Indien er dan niemand thuis is, ontvangt U een tweede “niet thuiskaart”.
  U heeft dan 5 dagen de tijd om het pakket bij het dichtsbijzijnde pakketshop (adres staat op kaart) af te halen. Daarna komt het pakket retour naar ons.
  U kunt op de dag van levering uiteraard een op een briefje aan de voordeur vermelden dat het pakket bij de buren van huisnummer … afgegeven kan worden.
  Uiteraard tekenen deze buren dan voor ontvangst.
 • Uw order is via onze transporteur verzonden
  U krijgt de avond voor de leverdag een e-mail met het dagdeel van levering (blokken van 3 uur). Dit uiteraard onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden zoals weersomstandigheden, files en motorpech.
  De vrachtauto zal zo kort mogelijk bij het afleveradres parkeren en de goederen worden gelost naast het voertuig.
  De goederen worden geleverd (indien nodig) op een europallet.
  Wij berekenen hiervoor statiegeld.
  U kunt deze europallet bij uw plaatselijke pallethandelaar inleveren.

U krijgt op de dag vóór aflevering van ons een email waarin de manier van verzending staat.

Nieuwe dienst:
Op de dag van verzending ontvangt u van ons een email met een track en trace link. Zo kunt u zelf via internet zij waar zich uw pakketje bevindt. Over het algemeen wordt door door onze pakketdienst GLS binnen 24 uur geleverd. (buitenland 2 á 3 werkdagen).

 • Ophalen/ Pakketshop als alternatief afleveradres
  Het kan voorkomen dat onze GLS chauffeur een pakket niet op een afleveradres kan bezorgen, bijvoorbeeld omdat de ontvanger niet thuis is. Om u de mogelijkheid te bieden uw pakket alsnog snel in uw bezit te krijgen, kunt u er voor kiezen om deze bij de dichtstbijzijnde Pakketshop te laten afgeven. Zo kunt u, of een door u gemachtigde persoon, het pakket ophalen wanneer het u uitkomt. Een pakket wordt alleen meegegeven op vertoon van het Niet Thuis Bericht of e-mail bevestiging en een geldig legitimatiebewijs. Het pakket dient binnen vijf werkdagen bij de Pakketshop te worden opgehaald. Mocht het pakket niet worden opgehaald, dan neemt de GLS-chauffeur het weer mee en wordt het pakket retour afzender gestuurd.
 • FlexDelivery-Service van GLS Netherlands.
  Zodra een pakket is besteld, krijgt de ontvanger een e-mail met de geplande dag met een tijdsvenster van drie uur. Als de ontvanger van te voren weet niet thuis te zijn, dan zijn er twee mogelijkheden. Het pakket doorsturen naar een GLS pakket shop en afhalen wanneer het uitkomt, of het pakket binnen vijf werkdagen thuis laten bezorgen. Als het pakket wordt bezorgd, maar er blijkt toch niemand thuis te zijn dan kan de ontvanger wederom de bezorging aanpassen per e-mail. Het pakket kan een andere dag worden bezorgd, bij de buren worden afgegeven, aflevering bij een GLS-depot of afhalen in een pakketshop naar keuze. De dienst is beschikbaar voor elke particuliere ontvanger van GLS-pakketten, mits de verzender naast het afleveradres ook het e-mailadres van de geadresseerde meegeeft in de zendinggegevens.
Pinterest